• Home
  • Kuopio by Nature – Kuopiota maailmalle
iiropiiro_puijo

Kuopio by Nature – Kuopiota maailmalle

Soittelin espanjalaisen ystäväni kanssa alkuvuodesta. Puhelussamme hän kertoi, miten kurja tilanne Espanjassa on koronan kanssa tällä hetkellä. Emme me oikein osaa täällä kuvitellakaan sitä tilannetta, joka Madridissa on ollut päällä jo pidemmän aikaa. Hieman ennen puheluamme oli tullut dokumentti televisiosta, jossa oli kerrottu Suomesta ja luonnostamme. Ystäväni kolmivuotias poika oli hurmaantunut luonnostamme – koska miksipä ei!?

Kuopio by Nature – Rakkaudella

Kuopion kaupunki (yhteistyössä Kuopio-Tahko markkinoinnin kanssa) on julkaissut alkuvuodest Kuopio by Nature -julkaisun, joka summaa alueemme yhteen niin hienosti, että taidetaanpa mekin hiihtoloma viettää täällä kauniissa kotimaastossamme ????

Kyseessä on Kuopion kaupungin englanninkielinen julkaisu, joka on tarkoitettu kertomaan alueestamme niille, jotka miettivät alueelle muuttoa tai investioimista alueelle. Vähän kuin laajennettu käyntikortti.

Julkaisusta löytyy laajasti tietoa kuopiolaisesta osaamisesta, elinkeinoelämän kuulumisia sekä erilaisia kaupungin kehityslukuja (jotka toki kiinnostavat ainakin minua todella paljon!).

Mutta ei vain businessta vaan myös sitä pleasurea ja arjen rikkauksia – sitä arkista hyvää elämää ja vapaa-ajan monipuolisia mahdollisuuksia, joihin alueellamme voi rakastua.

Tämä kooste oli ilo laittaa ystävälleni ja toivottaa tervetulleeksi tuomaan itsensä ja perheensä nauttimaan puhtaasta, itä-suomalaisesta luonnosta parhaimmillaan. Me nimittäin tarvitsemme hänen kaltaisiaan, korkeasti koulutettuja digialan ammattilaisia!

Kuopio by Nature-julkaisusta saamme lukea kasvavasta ja hyvinvoivasta alueesta, joka uskoo tulevaisuuteen kunnianhimoisesti. Ei se vetovoimatutkimuksen tulos turhasta tullut!

Nautihan sinäkin – Kuopio by Nature, olkaa hyvät ???? Tämä on hienoa työtä kaupunkimme markkinoinnilta!

Kaunista pakkasviikkoa, ystävät.

Miia

Jaa kirjoitus:

leave a comment