• Home
  • Päivän Byrokraatin suosituslistalta päivää!

Päivän Byrokraatin suosituslistalta päivää!

Kukaan ei tee suuria asioita yksin. Siksi minä luotan vahvasti verkostoihin.

Sitä saa mitä tekee

Työurallani olen edennyt siksak-muodostelmassa urasuunnasta toiseen ja koulutusputkenikin on verrattain eksoottinen. Olen elämässäni muuttanut useita kertoja ja asunut ympäri Suomea sekä ulkomailla, aina tyhjän eteen tupsahtaen. Asenne, että aina voi vaikuttaa kulloiseenkin tilanteeseen, on iskostunut minuun vahvasti.

Tässä suloisessa sekamelskassa olen oppinut nauttimaan uusien ihmisten kohtaamisesta sekä ennen kaikkea oppinut verkostoitumisen taidon ja arvon. Kun lähdimme tiimin kanssa miettimään vakavasti koko ehdokkuuttani näissä vaaleissa,  oli mielessämme yksi asia yli muiden: Mikäli lähdetään tekemään, lähdetään tekemään kunnolla, tosissaan ja uudella tavalla.  Me emme jäisi “tekemään niin kuin on aina tehty” tai muutoin miettimään pienesti. Me haluamme muutosta. Eikä kukaan tee suuria asioita yksin.

Verkostoista voimaa

Niinpä heti kun päätin lähteä ehdolle, aloin tekemään verkostotyötä. Minulla on vahvan puoluetaustani ansiosta jo hyvät verkostot kansallisella tasolla, joten aivan nollista ei tarvinnut lähteä. Kyselin neuvoja ja pyysin vinkkejä. Mietin, mikä on minulle oikea reitti, jotta löytäisin niitä ihmisiä, joilla on halu muuttaa tapaa tehdä politiikkaa sekä rohkeutta tehdä työtä kilpailukykyisemmän Suomen eteen. Ihmisiä, jotka jakaisivat arvoni ja joiden kanssa haluaisin tulevaisuudessa työskennellä.

Vastaus oli löytynyt osittain jo aiemmin,  kun sain mieheltäni lahjaksi Elina Lepomäen kirjan “Vapauden voitto”. Kirjaa luettuani laitoin keskellä yötä viestiä kansanedustaja Lepomäelle jonkun ensimmäiseksi löytämäni nettilomakkeen kautta – ja yllättäen sainkin vastauksen nopeasti! Sovimme tapaamisen Helsinkiin ja olin kertakaikkisen innoissani. Tästä kääntyi uusi sivu vaikuttajan tielläni.

Kun ehdokkuus sitten varmistui ja julkistettiin, tiesin heti missä minun paikkani on.

Liberaalin arvomaailman esiinnousu

Ja uskomattomien yhteensattumien kautta tässä sitä nyt ollaan: Päivän Byrokraatin “suositeltu ehdokas” -listalla.

Mikä tämä Päivän Byrokraatti sitten oikein on? Suora lainaus kuuluu näin “Päivän Byrokraatti edustaa aatteellisesti klassista liberalismia ja siihen kuuluvia arvoja, kuten mahdollisuuksien tasa-arvoa, sanan- ja mielipiteenvapautta, muita yksilönvapauksia ja markkinataloutta. Lisäksi Päivän Byrokraatti pyrkii puuttumaan järjestelmän byrokraattisiin epäkohtiin ja epäterveisiin kannustimiin, jotka pahimmillaan houkuttelevat järjestelmän väärinkäyttöön ja vaikkapa suosivat tuilla elämistä työnteon kustannuksella.

Päivän Byrokraatti tukee aatettaan edistäviä poliitikkoja läpi puoluekentän.”

Lisää nimiä voit löytää täältä, mikäli oma liberaali ehdokkaasi on vielä kateissa.

Minä en ole mikään radikaali, mutta rohkea ja itsenäiseen ajatteluun kykenevä ja tulevaisuuteen mielenkiinnolla suhtautuva ajattelija. Minulla on visio, jonka mukaan meillä on tulevaisuudessa edelleen hyvinvoiva Suomi, joka mahdollistaa enemmän kuin rajoittaa. Kansainvälisesti kukoistava kauppapaikka ja kokoaan suurempi globaalien ongelmien ratkaisija. Hyvä paikka ihmisen elää, asua ja työskennellä.

Jaa kirjoitus:

leave a comment