Vaikuttamisen Uusi Aika – Podcastit

Tänä viikonloppuna risteiltiin Silja Europalla. Ja meidän tiimi oli TULESSA!

Lahdenpoukaman ylittäminen oli äärimmäisen hauskaa sekä inspiroivaa.

Hienointa oli huomata, miten hieno verkosto meidän tiimillämme on! Ystäviä oli kaikkialla ja ne, jotka eivät vielä ystäviä laivaan astuessamme olleet, olivat ystäviämme kun laivasta poistuimme. Hieno meininki, kertakaikkiaan.

Risteily oli täynnä ohjelmaa, seminaareja, työpajoja ja mitä mahdollista. Me keskityimme tiukasti työstämään oman kampanjamme tärkeää osaa: podcasteja, joissa esittelemme eri alojen asiantuntijoiden näkemyksiä vaikuttamisesta sekä omasta erikoisalastaan.

Tällä podcast -sarjalla haluamme tarjota teille lisäarvoa ja erilaisia näkökulmia ajankohtaisiin asioihin. Koska kampanjassamme kyse on mitä suurimmassa määrin vaikuttamisesta sekä yhdessä tekemisestä ja asiantuntijuus on minulle tärkeää, koimme podcastien olevan loistava ja meidän näköinen tapa tuoda lisäarvoa kampanjan kautta.

Luvassa on mm. asiaa maahanmuutosta, järjestöjen vaikuttamisesta, konkaripoliitikon näkemyksiä vaikuttamisen muutoksesta, näkemyksiä siitä millainen on Hyvinvointivaltio 2.0 sekä pohdintaa poliittisesta johtajuudesta.

Näissä podcasteissa päätähtenä on kulloinenkin haastateltava. Opin myös, ettei minusta reportteriksi ole,joten kiitos ja anteeksi.

Mikäli sinulla on hyvä idea siihen, kenen Savo-Karjalan alueen asiantuntijan SINÄ haluaisit kuulla podcastissamme, otamme ilmiantoja vastaan!

Jaa kirjoitus:

leave a comment